A NATUZYM® CMA MG erősen koncentrált pektináz,
amelyet a β - glükózidáz aktivitása jellemez
az Aspergillus niger klasszikus és kiválasztott törzsei.
A NATUZYM® CMA MG-t kifejezetten extrahálásra fejlesztették ki
- aromás és hideg fehérboros mustok macerálása
- az aromás vegyületek növekedése a fermentáció végén
- a szín - és a fajta aromák kivonásának javítása
Hideg macerációs vörösboros must. A termék tartalmaz
különböző tevékenységek, például pektin-láz (PL, IUB 4.2.2.10), aktivitás
az észterezett pektinek lebomlásának alapvető elemei,
A β-glükozidáz (βdGlu, IUB 3.2.1.21) elősegíti a komponensek felszabadulását
aromás, poligalakturonáz (PG), gazdag endo-PG aktivitással, amely
a PL-vel gyorsabb tisztítást, pektin-észterázt tesz lehetővé
(PE), amely előkészíti a közeget a PG és az arabanáz (AR) működésére, amely
lebontja a pektinek elágazó részeit.
A NATUZYM® CMA MG tisztítva van a fahéj-észteráz aktivitástól.
Tevékenység: A NATUZYM® CMA MG por alakú pektináz
mikrogranuláris, maltodextrinnel szabványosítva, a
legalább 450 PLU / g és 1000β-d-Glu / g.
Alkalmazások és adagok: A NATUZYM® CMA MG enzim a hideg macerációhoz.
Adjuk hozzá (vízben való 5% -os hígítás után) közvetlenül a mustba és
alaposan keverjük el..
Alkalmazási ajánlás:
Fehér bor must: 2-3 g / hl 8-12 órán keresztül 5-10 ° C-on
A vörösbor cefre: 2-3 g / hl 4-6 napig, 5-10 ° °C-on
Csomagolás és tárolás: A NATUZYM® CMA MG 100 g és 500 g dobozban érhető el
25 kg-os zsákokban.
Hűtsük le (<15 ° C), hogy a maximális aktivitás 24 hónapig fennmaradjon.