Telefon: 30/620-4005 Alkatrész: 72/532-282 4. mellék Email: info@krinor.hu

Fejlesztéseink

GOP-2.1.1-12/B-2013-0164 pályázati összefoglaló

 


 

A „KRINOR” Bt. komplex fejlesztése

 

2014. 01. 20.

A „KRINOR” Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. közel 70 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 172,38 millió forintos összköltségvetésű projekt keretein belül infrastrukturális és ingatlan beruházás, valamint információs technológiafejlesztés valósul meg.

 

A „KRINOR” Bt. 1994 márciusában átalakulással jött létre. A cég székhelye Szentlőrincen, a Bertalan P. u. 26. szám alatt, fióktelepei Kaposváron a Füredi út 16. szám, valamint a Patyolat u. 3. szám, Pécsett a Szigeti út 94-96. szám alatt találhatóak. A társaság Somogy és Baranya megyében erős piaci pozícióval rendelkezik. A vállalkozás főtevékenysége: mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme.

 

A projekt célja a „KRINOR” Bt. információs technológiai fejlesztése és egy 3 szintes kisgép kereskedelmi üzlet építése a társaság pécsi fióktelepén. A támogatás igénybevételével a vállalkozás az alábbi tevékenységek megvalósítását tervezi:

  • információs technológiai fejlesztése: hardver eszközök beszerzése
  • infrastrukturális és ingatlan beruházás: kisgép kereskedelmi üzlet építése, hidraulikus teheremelő kivitelezése.

 

A „KRINOR” Bt. a projekt keretén belül a 7624 Pécs, Szigeti út 94-96. számú, 2680 hrsz. alatti ingatlanán lévő vállalkozói üzletközpont és egy raktárépület mellé a meglévő üzletépület elbontása után, annak helyére, egy korszerű kisgép kereskedelmi üzletet épít. A tervezett infrastrukturális és ingatlan beruházás megvalósításával megfelelő működési és üzleti környezet kialakítása után a forgalmazandó termékek, gépek megfelelő körülmények közötti esztétikus kiállítására, az áruk megfelelő tárolására nyílik lehetőség, mely hozzájárul a vásárlók igényeinek teljes mértékű kielégítéséhez, az erős piaci pozíció megtartásához. A hidraulikus teheremelő kivitelezése lehetővé teszi az áruk mozgatását, a raktárhelyiségekbe történő szállítását. Az információs technológiai fejlesztés eredményeként biztosítottá válik a korszerű technológiai háttér.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

A „KRINOR” Bt. komplex fejlesztése az Új Széchenyi Terv keretében

 

2014. február 7.

A „KRINOR” Bt. 2013 augusztusában 68,95 millió forint támogatás nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 172,38 millió forint összköltségvetésű beruházásban infrastrukturális-, valamint információs technológiafejlesztés valósult meg.

 

A „KRINOR” Bt. 1994 márciusában átalakulással jött létre. A társaság Somogy és Baranya megyében erős piaci pozícióval rendelkezik. A vállalkozás főtevékenysége: mezőgazdasági gép, berendezés nagykereskedelme.

 

A 172.383.458 forint összköltségvetésű beruházásban a vállalkozás információs technológiai fejlesztése, hardver eszközök beszerzése, hidraulikus teheremelő kivitelezése és egy 3 szintes kisgép kereskedelmi üzlet építése valósult meg pécsi fióktelepén. Az infrastrukturális és ingatlan beruházás megvalósításával megfelelő működési és üzleti környezet jött létre, a forgalmazandó termékek, gépek megfelelő körülmények közötti esztétikus kiállítására, az áruk megfelelő tárolására nyílt lehetőség, mely hozzájárul a vásárlók igényeinek teljes mértékű kielégítéséhez, az erős piaci pozíció megtartásához. A hidraulikus teheremelő kivitelezése lehetővé teszi az áruk mozgatását, a raktárhelyiségekbe történő szállítását. Az információs technológiai fejlesztés eredményeként biztosítottá vált a korszerű technológiai háttér.

 

A beruházáshoz a vállalkozás 68.953.383 forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv segítségével.